Aktiviteter

Aktiviteter i Rådets arbejde

Rådet arrangerer konferencer, seminarer, event, kampagner med mere og arbejder samtidig på en række felter for at fremme projekter, der kan føre til en bedre viden eller adfærd indenfor hygiejne.

Se tidligere arrangementer, konferencer, seminarer, projekter og meget mere.

Generelt i vores arbejde fra år til år

Hygiejneugen
Vi er altid i fuld sving med at arrangere Hygiejneugen, som finder sted i uge 38. Her fokuserer på vi dét at skabe en struktureret indsats for færre infektioner, større sikkerhed og mere sundhed gennem hygiejne. Det gælder mange steder i samfundet, fx i daginstitutioner, skoler, hjemmet, på arbejdspladsen, hospitaler og både ift. hænder, tænder, tøjvask, køkken, rengøring, pleje design og mere.

På den måde får vi i løbet af året set på den helt centrale udfordring: Hvordan sikrer vi bedst, at vi bruger den viden vi har?

Læs mere på www.hygiejneugen.dk.

Skoletoiletdagen
Vi sætter fokus på toiletter og hygiejniske forhold på skoler – både af hensyn til trivsel, til læringsmiljøet og til viden- og værdiudviklingen hos den enkelte. Skoletoiletdagen vender tilbage i 2025.

Læs mere på www.skoletoiletdagen.dk.

Medlemsspørgsmål og spørgsmål fra borgerne og medier
Vi besvarer løbende henvendelser fra medlemmer og offentligheden, herunder høringssvar og andre kontakter fra danske og udenlandske interessenter. Man kan altid sende os en mail på raad@bedrehygiejne.dk.