Kontakt

Hygiejne og Rådet i offentlighedens lys
Rådet for Bedre Hygiejne udtaler sig naturligvis gerne om hygiejne, hvad end det er om udfordringerne og betydningen af mangelfuld hygiejne, nytten af en god hygiejnisk adfærd eller generelt om forebyggelse gennem hygiejne. Rådets talsmand er vores formand, Maria Vedsegaard Veha, som kan kontaktes pr. mail mvv@tec.dk.

Rådet svarer også gerne på direkte hygiejnefaglige spørgsmål eller hjælper med at finde svar. For dette eller andre mere praktiske spørgsmål kan man kontakte sekretariatet via raad@bedrehygiejne.dk.

Samarbejde?
Ønsker man at samarbejde med Rådet eller involvere sig i et konkret projekt, sker dette formelt ved ansøgning til bestyrelsen, der i første omgang behandler denne på førstkommende bestyrelsemøde. Ansøgningen skal omfatte oplysninger om relevante elementer som målgruppe, timing, finansiering og forventet effekt. Send ansøgningen til Rådets sekretariat raad@bedrehygiejne.dk. Man kan også ringe til Mette Laub Petersen på 29805700.

Emnet spænder vidt
Rådet glæder sig i forvejen over, at interessen for hygiejne i Danmark er markant og stærkt stigende over de senere år. Vi henviser gerne til artikler, tv-indslag eller andet som kan belyse særlige sider af emnet, men dag til dag er det tydeligt, at hygiejniske problematikker fylder meget for danskernes hverdag og liv.

Kontakt os gerne, hvis I har brug for mere viden om status og udfordringer for hygiejne og rengøring i forhold til emner som sygefravær, patient- og fødevaresikkerhed, håndhygiejne, folkesundhed, arbejdsmiljø – og meget mere, hvor hygiejne indgår.

Vil du have de nyeste nyheder og viden fra Rådet for Bedre Hygiejne?

Tilmeld dig Rådet for Bedre Hygiejnes nyhedsbrev

* indicates required
Skriv den e-mail, du vil have nyhedsbrevet sendt til
Skriv dit fornavn
Skriv dit efternavn

Intuit Mailchimp