Uddannelse og hygiejne – konference
Hotel- og Restaurantskolen – 7. februar 2013
8.30-9.30 | Indskrivning | Deltagerliste |
9.30 | Velkomst og introduktion Formand Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab | |
9.40 | Hygiene in the environment of teaching Dr. Anne Hyvärinen (FI) National Institute for Health and Welfare | Præsentation |
10.30 | Hygiejne - et historisk værktøj Professor Anne Løkke, Saxo-Instituttet, KU | |
11.00 | Pause | |
11.30 | Temagrupper om formidling, undervisning og forskning | |
Gruppe 1 - Ny offentlig indsats - nationalt og lokalt | ||
Hygiejne som fælles mål
Ass. læge Asja Kunøe, Sundhedsstyrelsen Hygiejne som strategisk indsats Ledende sundhedsplejerske Nina Rasch, Egedal Kommune | Præsentation | |
Gruppe 2 - Ny veje i skole, skoling og uddannelse | ||
Innovation i faggrænser - case fra frikommune
Skolechef Steen Søborg, Chefkonsulent Jesper Alstrøm, Konsulent Thomas Nielsen, Fredensborg Kommune Udvikling af uddannelse Faglærer Tina Nancy Manning, TEC | ||
Gruppe 3 - Nye metoder og værktøjer | ||
Hvad kan 40 grader gøre?
Konsulent Lotte Bjerrum Friis-Holm, Teknologisk Institut Damp i hygiejnens tjeneste - kendte værktøjer i nye sektorer Dairy Engineer Annette Baltzer-Larsen, FORCE Technology | ||
12.30 | Frokost | |
13.30 | Formiddagens temaer gentaget Temagrupper - formidling, undervisning, forskning | |
14.30 | Pause | |
15.00 | Udvikling af pædagogiske indsatser – en læreproces med indsatsteori Konsulent Andreas Hougaard, Danmarks Evalueringsinstitut | Præsentation |
15.20 | Varmeresistente bakterier i sygehusmiljøet Professor Karen A Krogfelt, SSI , Afd for mikrobiologi og infektionskontrol | Præsentation |
15.40 | Human Hygiejne - hygiejnehypotesen Lektor Dennis Sandris Nielsen, Institut for Fødevarevidenskab KU | Præsentation |
16.00 | Afslutning | |
På dagen var der stande fra Opitek, Viima og SSI Diagnostica |