Hygiejne i storkøkkener – Maj 2015

Temadag 28. maj 2015 – Octavia, Maglegårdsvej 8 i Roskilde

Hygiejne i storkøkkener
Rådet afholder temadag om hygiejne i storkøkkener i Roskilde – i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland – hvor vi gennem fokus på nye udfordringer mht. uddannelse, nye tanker om værktøjer og løsninger,  klassiske udfordringer og intelligente systemer sætter fokus på hygiejne i storkøkkener.

Deltagergebyr er 695,- ekskl. moms pr. person for medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne – 1.095,- ekskl. moms for ikke-medlemmer.

Tilmelding her.

9.00-10.00Indskrivning og kaffe
10.00Velkomst – Formand for Rådet for Bedre Hygiejne
Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab
Præsentation
Tema 1 – Læring og uddannelse
10.05Fremtidens behov for læring om hygiejne
Lektor Birgitte Sterup, Erhvervsakademi Sjælland
Præsentation
10.30Hygiejne i udvikling - udfordringer for køkkenets kompetencer
Fødevarechef Tine Skriver, Horesta
Præsentation
10.55Spørgerunde
Tema 2 – Nudging – for brugere og ansatte
11.05Et lille skridt for den enkelte menneske…
Adfærdsdesigner Stig Hartmann Brask, Sorø Reklame
11.45Frokost
12.45 Workshop om nudging – v. Sorø Reklame
Tema 3 - Udfordrende mikrobiologi - fra norovirus og salmonella til perfringens og listeria
13.15 Kan vi knække kurven?
Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab
13.40Sporing, læring og indsats
Susanne Netterstrøm og Line Risom - Fødevarestyrelsen
Præsentation
14.05Spørgerunde
14.10Pause og kaffe
Tema 4 – Systemer og forståelse
14.30Kæden er ikke stærkere
Application Manager Lise Rise Diversey/Sealed Air
Præsentation
14.55 Teknologi i samspil med menneske og system
Direktør Lars Forsberg, Nobak
15.20 Spørgerunde
15.30 Afrunding

Temadagen er arrangeret i samarbejde med

EASJ logo