Temadag 28. maj 2015 – Octavia, Maglegårdsvej 8 i Roskilde
Hygiejne i storkøkkener
Rådet afholder temadag om hygiejne i storkøkkener i Roskilde – i samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland – hvor vi gennem fokus på nye udfordringer mht. uddannelse, nye tanker om værktøjer og løsninger, klassiske udfordringer og intelligente systemer sætter fokus på hygiejne i storkøkkener.
Deltagergebyr er 695,- ekskl. moms pr. person for medlemmer af Rådet for Bedre Hygiejne – 1.095,- ekskl. moms for ikke-medlemmer.
9.00-10.00 | Indskrivning og kaffe | |
10.00 | Velkomst – Formand for Rådet for Bedre Hygiejne Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab | Præsentation |
Tema 1 – Læring og uddannelse | ||
10.05 | Fremtidens behov for læring om hygiejne Lektor Birgitte Sterup, Erhvervsakademi Sjælland | Præsentation |
10.30 | Hygiejne i udvikling - udfordringer for køkkenets kompetencer Fødevarechef Tine Skriver, Horesta | Præsentation |
10.55 | Spørgerunde | |
Tema 2 – Nudging – for brugere og ansatte | ||
11.05 | Et lille skridt for den enkelte menneske… Adfærdsdesigner Stig Hartmann Brask, Sorø Reklame |
|
11.45 | Frokost | |
12.45 | Workshop om nudging – v. Sorø Reklame | |
Tema 3 - Udfordrende mikrobiologi - fra norovirus og salmonella til perfringens og listeria | ||
13.15 | Kan vi knække kurven? Professor Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab |
|
13.40 | Sporing, læring og indsats Susanne Netterstrøm og Line Risom - Fødevarestyrelsen | Præsentation |
14.05 | Spørgerunde | |
14.10 | Pause og kaffe | |
Tema 4 – Systemer og forståelse | ||
14.30 | Kæden er ikke stærkere Application Manager Lise Rise Diversey/Sealed Air | Præsentation |
14.55 | Teknologi i samspil med menneske og system Direktør Lars Forsberg, Nobak |
|
15.20 | Spørgerunde | |
15.30 | Afrunding |
Temadagen er arrangeret i samarbejde med