Hygiejne & Innovation – Januar 2016

9.00IndskrivningProgram og deltagerliste
9.20IntroduktionFormand Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab
9.25VelkomstChristine Nellemann, institutdirektør DTU Fødevareinstituttet
Tema – Innovation og design
9.30Innovation – en styret procesProgramme Manager Camilla Bartholdy,
Copenhagen School of Entrepreneurship, CBS
Præsentation
9.50Adfærdsregulerende designArkitekt Anette Heidi Sebök, RambøllPræsentation
10.10Innovation gennem data og styring - KIK-projektetSektorchef Birthe Steenberg, Landbrug & Fødevarer

10.30 Pause - fremvisning, netværk og fordeling
11.00Sideløbende seminarerSe oversigten til højrePræsentation - 3F
Præsentation - DTU
Præsentation - Torsten Slotsbjerg
12.00Frokost
13.00Sideløbende seminarerSe oversigten til højrePræsentation - FORCE
Præsentation - UC Syd
Præsentation - DTU Center for Hygiejnisk Design
14.00Pause - fremvisning, netværk – kaffe, kage og frugt

Tema – Praksis og Proces
14.30 Velfærdsteknologi – fra test til udbredelseAfdelingsleder Ian Røpke,
Afdelingen for Sund Vækst, Københavns Kommune
udgik
14.50Vedvarende kvalitetsudvikling gennem innovationOverlæge Jens Kjølseth Møller, Sygehus Lillebælt Præsentation
15.10Innovativitet og Innovation – fra tanke til virkelighedChefkonsulent Anders Permin, DTU Fødevareinstituttet
15.30Afslutning
16.00-17.00Rundvisning/reception
 DTU Center for Hygiejnisk Design/DTU Bryghus
På dagen vil der være mulighed for præsentationsstande - kontakt for mere information.

Sted: DTU, Mødelokale 1, Anker Engelundsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Arrangeret i samarbejde med

DTUlogo