9.00 | Indskrivning | Program og deltagerliste | |
9.20 | Introduktion | Formand Susanne Knøchel, Institut for Fødevarevidenskab | |
9.25 | Velkomst | Christine Nellemann, institutdirektør DTU Fødevareinstituttet | |
Tema – Innovation og design | |||
9.30 | Innovation – en styret proces | Programme Manager Camilla Bartholdy, Copenhagen School of Entrepreneurship, CBS | Præsentation |
9.50 | Adfærdsregulerende design | Arkitekt Anette Heidi Sebök, Rambøll | Præsentation |
10.10 | Innovation gennem data og styring - KIK-projektet | Sektorchef Birthe Steenberg, Landbrug & Fødevarer | |
10.30 | Pause - fremvisning, netværk og fordeling | ||
11.00 | Sideløbende seminarer | Se oversigten til højre | Præsentation - 3F Præsentation - DTU Præsentation - Torsten Slotsbjerg |
12.00 | Frokost | ||
13.00 | Sideløbende seminarer | Se oversigten til højre | Præsentation - FORCE Præsentation - UC Syd Præsentation - DTU Center for Hygiejnisk Design |
14.00 | Pause - fremvisning, netværk – kaffe, kage og frugt | ||
Tema – Praksis og Proces | |||
14.30 | Velfærdsteknologi – fra test til udbredelse | Afdelingsleder Ian Røpke, Afdelingen for Sund Vækst, Københavns Kommune | udgik |
14.50 | Vedvarende kvalitetsudvikling gennem innovation | Overlæge Jens Kjølseth Møller, Sygehus Lillebælt | Præsentation |
15.10 | Innovativitet og Innovation – fra tanke til virkelighed | Chefkonsulent Anders Permin, DTU Fødevareinstituttet | |
15.30 | Afslutning | ||
16.00-17.00 | Rundvisning/reception DTU Center for Hygiejnisk Design/DTU Bryghus | ||
På dagen vil der være mulighed for præsentationsstande - kontakt for mere information. |
Sted: DTU, Mødelokale 1, Anker Engelundsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby